Počinje serijal koncerata “Nove snage rokenrola” u Novom Sadu

Izvor: BalkanRock.com, 23.Sep.2015, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje serijal koncerata “Nove snage rokenrola” u Novom Sadu

U subotu 26. septembra sa početkom u novosadskom klubu The Quarter, održaće se prvi deo mini festivala pod nazivom “Nove snage rokenrola 2015“.

Nastupiće grupe Ćelava gospođa, Spunk, Clyde i Awaited. Još dva koncerta (na svakom će nastupiti četiri benda iz Novog Sada i okoline) će biti održana u klubu Quarter, krajem oktobra i novembra.

Sve nastupe će pratiti stručni žiri u sastavu Obrad Škrbić (NS Koncert godine i Radio >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << NS), Konstantin Polzović (NS Koncert godine i Exit), Predrag Novković (RTV – Oradio), Milan Rakić (Exit i Radio NS) i Srđan Grbić (klub Quarter), koji će na kraju doneti odluku o pobedniku, kome će pripasti pravo i čast da svojim nastupom otvori NS Koncert godine 2015.

Bendovi koji žele da se prijave za učešće na oktobarskom i novembarskom koncertu, mogu svoje pesme u mp3 ili wav formatu ili youtube linkove da pošalju u inboks fejsbuk stranice, ili na mail adresu extreme.zone021@gmail.com.

Cena ulaznice za sve koncerte će biti 100 dinara po danu, a moći će da se kupe na dan koncerta na blagajni kluba Quarter. Prihod sa sva tri događaja će biti uplaćen Zavodu za transfuziju krvi Vojvodine. Pokrovitelj događaja je Uprava za kulturu grada Novog Sada, a organizator udruženje za promociju kulture i umetnosti „Klasik rok“.

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HUMANITARNI KONCERT BENDA AZIL 5

Izvor: Story, 23.Sep.2015

U petak, 25. septembra održaće se HUMANITARNI KONCERT u Firčijevom Think Tank studiju u Novom Sadu gde će nastupiti bendovi AZIL 5 i UVERTIRA...Predložena donacija će stajati 300 dinara i sav prihod će biti doniran centru "ŽIVETI USPRAVNO". Koncert počinje u 21h...Centar "Živeti uspravno" postoji...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.