Peter Hook piše knjigu o New Order

Izvor: BalkanRock.com, 12.Avg.2016, 08:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peter Hook piše knjigu o New Order

Britanski muzičar Peter Hook najavio je izlazak knjige “Substance: Inside New Order” za 6. oktobar.

Nakon memoara o grupi Joy Division iz 2012. godine Hook donosi priču o uticajnom rok bendu New Order. Knjiga govori o uspehu benda kao i o počecima benda nakon smrti frontmena benda Joy Division, Iana Curtisa.

“Nismo mnogo mislili o tome”, Hook piše o samoubistvu Curtisa, “jednostavno se desilo. Jednog dana smo bili Joy Division, onda se naš >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << frontmen ubio i sledeći put kad smo se okupili bili smo novi bend…”.

U 768 stranica Hook piše o bendu, o anegdotama, navodi sve set liste, koncerte kao i svaki deo elektronske opreme koji je korišćen da se stvori muzika benda.

Save

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.