Peter Hook izvodi Joy Division na SuperUho festivalu

Izvor: BalkanRock.com, 22.Apr.2016, 08:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peter Hook izvodi Joy Division na SuperUho festivalu

Na ovogodišnjem SuperUho festivalu, koji se održava u Primoštenu nastupiće i Peter Hook. Basista grupa Joy Division i New Order sa svojim bendom The Light će na nastupu u okviru ovog festivala odsvirati pesme sa albuma Joy Divisiona “Closer” i “Unknown Pleasures”.

Ove godine navršava se četrdeset godina od osnivanja Joy Divisiona, a još od 2010. Peter Hook izvodi pesme ovog kultnog sastava, čiji je i sam bio član. Kada se navršilo trideset >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << godina od smrti Iana Courtisa, Peter i The Light su u njegovu čast održali koncert u Mančesteru odsviravši oba albuma Joy Divisiona, a od tada kreće turneja i po celom svetu.

Karte za SuperUho po cijeni od 220 kuna mogu se kupiti do 18.6. nakon čega će im cena biti 250 kuna. Ulaznica za kamp do istog datuma se može kupiti za 120 kuna, a nakon 18.6. će stajati 150 kuna. Karte se mogu kupiti na sledećim prodajnim mestima: Azimut u Šibeniku, Dallas Music Shop u Rijeci, kao i u Dirty Old Shop i muzičkoj radnji Rockmark u Zagrebu.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.