Pearl Jam koncertnim teaserom najavljuju live izdanje

Izvor: BalkanRock.com, 15.Avg.2017, 08:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pearl Jam koncertnim teaserom najavljuju live izdanje

Ljubav između Eddieja Veddera i bejzbolske momčadi Chicago Cubs dobro je poznata, a i čini se kako su Pearl Jam počeli otkrivati koncertni film “Lets Play Two” snimljen na stadionu Wrigley Field.

“Kad prvi put stanete na Wrigley Field, to je kao da ste zakoračili u čarobnu zemlju Oz”, kaže Vedder u traileru. Pokrenuta je i stranica ‘Lets play two‘ na kojoj osim ‘Coming Soon’ i obrasca za mail zasad nema ništa.

Podsjetit ćemo da su u kolovozu >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << prošle godine Pearl Jam održali dva koncerta na stadionu Chicago Cubsa i uz svoje pjesme izveli čitav set obrada, počevši od Ramonesa, Pink Floyda, The Who do The Beatlesa, Neily Younga i Boba Dylana.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.