Pasi objavili prvi singl s live albuma

Izvor: BalkanRock.com, 17.Mar.2017, 08:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pasi objavili prvi singl s live albuma

Riječki punk bend Pasi održali su svoj posljednji koncert u zagrebačkoj Tvornici Kulture 23. travnja 2016., a to je ujedno bio i predzadnji koncert prije prestanak rada benda. Nakon 20 godina postojanja Pasi su odlučili da završe svoju punk priču. Dostava Zvuka i Dirty Old Label su u dogovoru s bendom odlučili snimiti cijeli koncert te probrane pjesme izdati kao live album.

Album “tko će živjeti bez pasa?!” izlazi 22. travnja za Record Store Day te će ga se >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << moći nabaviti digitalno, na CD-u i vinylu. Na albumu se nalazi 17 pjesama na vinyl izdanju, odnosno 19 na CD-u, a uz vinylno izdanje dolazi i poklon poster benda.

Prvi singl sa albuma je pjesma “Bend 98“, a kao i ostatka albuma, pjesmu su snimali Miroslav Piškulić i Leonard Klaić, producirali Leonard Klaić, Daniel Garcia i pasi, a mix i mastering odradio je Leonard Klaić. Za video snimku bili su zaduženi Hrvoje Baudoin, Gregor Bogdanović, Sara Salamon i Ana Jurčić, a za video edit Hrvoje Baudoin.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.