Partibrejkers u Nišu: Karte u prodaji

Izvor: BalkanRock.com, 01.Sep.2015, 08:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partibrejkers u Nišu: Karte u prodaji

Ulaznice za koncert Partibrejkersa u Nišu, 19. septembra, od danas se mogu naći u prodaji.

Za koncert u banovini potrebno je izdvojiti 800 dinara na sledećim prodajnim mestima: Vintage shop (Davidova 9), CD Sound (novi podzemni prolaz) i Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje). Na dan koncerta karte će koštati 1.000 dinara.

Nakon sjajnog (i rasprodatog!) nastupa 9. maja 2014. godine u istom prostoru, „Brejkersi“ će na predstojećem niškom koncertu odsvirati >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << set najvećih hitova iz bogatog opusa svoje duge i plodne karijere koja traje bez prekida čitave 33 godine, ali će premijerno predstaviti i nekoliko novih pesama sa albuma „Sirotinjsko cartstvo“, čiji se skori izlazak sa nestrpljenjem očekuje.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Ulaznice u prodaji za „Brejkerse“ u Nišu!

Izvor: juGmedia, 01.Sep.2015

NIŠ – Partibrejkersi će na predstojećem niškom koncertu u subotu, 19.septembra u 21 čas odsvirati set najvećih hitova iz bogatog opusa svoje duge i plodne karijere koja traje bez prekida čitave 33 godine..Premijerno će predstaviti i nekoliko novih pesama sa albuma „Sirotinjsko cartstvo“,...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.