Parov Stelar pored Zagreba stiže i u Beograd

Izvor: BalkanRock.com, 24.Dec.2016, 08:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parov Stelar pored Zagreba stiže i u Beograd

Nakon što su najavljena gostovanja Parova Stelara u Zagrebu u travnju iduće godine te na Špancirfestu 2017., stigla je i vijest da će posjetiti i beogradsku Halu Sportova.

Pravim imenom Marcus Füreder, austrijski glazbenik stiže u Beograd 8. travnja, dan nakon koncerta u Zagrebu. Parov Stelar je već nastupao u Beogradu, a svojim nastupom promovirati će novi album koji bi trebao izaći iduće godine. Prvi singl s nadolazećeg albuma nedavno je objavljeni >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com <<Grandpa’s Groove“.

Glazbeni producent i DJ do sada ima šest objavljenih studijskih albuma, preko 600 odrađenih koncerata diljem svijeta, gostovanja na ponajboljim festivalima poput Coachelle, Glastonburyja, Szigeta i Lollapalooze. Tony Bennet, Lady Gaga, Lana Del Rey i Bryan Ferry samo su neka od imena s kojima je surađivao.

Cijene se kreću od 2400 dinara za parter do 3500 za premium ulaznice. Dostupne su na prodajnim mjestima te putem sustava Eventim.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.