Panic! At The Disco otkrili nadrealni novi spot

Izvor: BalkanRock.com, 17.Maj.2016, 07:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Panic! At The Disco otkrili nadrealni novi spot

Američki pop rok bend Panic! At The Disco objavili su video za numeru Don’t Threaten Me With A Good Time” sa njihovog aktuelnog albuma.

Tim Hendrix je režirao video u kome frontmen Brendon Urie upoznaje žensku osobu u noćnom izlasku, ali ispostavlja se da nije sve kako izgleda. Kada pevač vidi da njegova nova prijateljica ima pipke, u njegovom stanu okolnosti se samo pogoršavaju.

Pesma “Don’t Threaten Me With A Good Time”, koja sadrži >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << sempl numere “Rock Lobster” grupe B-52 nalazi se na njihovoj novoj ploči “Death of a Bachelor” iz januara ove godine. Album je objavljen za Fueled by Ramen/DCD2 Records etikete, a producent petog studijskog izdanja za bend iz Las Vegasa je Jake Sinclair (Taylor Swift, Fall Out Boy).

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.