Otkriven soundtrack za Trainspotting 2

Izvor: BalkanRock.com, 16.Jan.2017, 08:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriven soundtrack za Trainspotting 2

U bespućima interneta pojavio se soundtrack jednog od najiščekivanijih filmova ove godine, nastavka generacijskog remek-dela Trainspotting, reditelja Denija Bojla.

Soundtrack za Trainspotting 2 trebalo je da bude zvanično objavljen 27. januara, kada je svetska premijera filma, međutim, kako mediji navode, “slučajno” je izašao online, a potvrđena je njegova autentičnost.

Dakle, lista izvođača za potrebe nastavka uključuju muzičare koji su >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << se našli i na originalnom izdanju poput Iggy Popa i benda Underworld, a tu su i nove snage Young Fathers, Fat White Family i Wolf Alice.

Kompletan spisak pesama izgleda ovako:

Save

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.