Otkazano 3. veče Nišvilla, deo izvođača nastupa sutra

Izvor: BalkanRock.com, 13.Avg.2017, 00:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkazano 3. veče Nišvilla, deo izvođača nastupa sutra

Zbog velikog nevremena koje je pogodilo Niš, glavne bine na džez festivalu Nišville “Earth” i “Sky” su tehnički oštećene, te je 3. veće otkazano.

“Procenjeno je da je pametnije da odložimo koncerte nego da rizikujemo da se konstrukcije uruše i povrede publiku ili muzičare”, izjavio je Ivan Blagojević, direktor Nišvila.

Podsetimo, jak vetar počeo je da duva oko 19:30, pred sam početak 3. festivalske večeri, pa se čekalo >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << da oluja prođe i da izvođači krenu sa koncertima. Deo izvođača od 3. večeri je tako pomeren za 4. veče, a Darko Rundek za sledeću nedelju, tačnije za 18. avgust, i za njega će važiti već kupljene ulaznice. Mesto održavanja ostaje nepromenjeno, plato u Tvrđavi.

“Niška publika će sutra ipak uživati u koncertima Toma Harela, Big benda Gverillaz i grupe Visions of a nomad, kao i u već najavljenim koncertima Candy Dulfer, Silent blast, E-Play, Ramba Amadeusa, Tbilisi big band i Very naiss feat.Ivan Kurtić”. kažu organizatori.

Iz Nišvila je saopšteno da će svima koji nisu iz Niša i koji ne mogu da prisustvuju 4. večeri festivala, biti refundirani troškove karte. Povraćaj novca će biti organizovan od sutra u Press centru u Tvrđavi od 13 sati.


Pogledaj vesti o: Darko Rundek

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Zbok kiše i nevremena odložen Nišvil

Izvor: Večernje novosti, 13.Avg.2017

Program je trebalo da počne u 19:30, kada je počeo da duva jak vetar zbog čega su, kako kaže direktor festivala Ivan Blagojević, bine spuštene Zbog jakog vetra i kiše koji su zadesili Niš pred početak treće festivalske večeri, večeras neće biti „Nišvila“. Bine...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.