Organic Toy objavili novi album

Izvor: BalkanRock.com, 15.Sep.2016, 08:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Organic Toy objavili novi album

Beogradski bend Organic Toy objavio je drugi album pod nazivom „66d“. Album je objavljen kako online tako i u fizičkoj formi CD-a. Album sadrži devet pesama, a žanrovski je i dalje u pitanju instrumentalni metal ili post metal, kako ga neki nazivaju.

Svoj prvenac album “Unfit” izdali su samostalno 2012. Album je sniman delom u Beogradu a delom u londonskom “BonaFideStudio”. Izdanje albuma prati i objavljivanje spota za numeru “XX”.

>> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << />Inače ovaj instrumentalni sastav čine bubnjar Dušan Bogdanović i gitarista Filip Čivljak, koji su pokrenuli celu priču još 2000. godine, kao i  klavijaturista Rade Martinović i Marko Simić na bas gitari koji im pridružuju skoro deceniju kasnije tj. 2010. godine.

Save

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.