Olivia Wilde režirala spot Red Hot Chili Peppersa

Izvor: BalkanRock.com, 17.Jun.2016, 08:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olivia Wilde režirala spot Red Hot Chili Peppersa

Zvezda muzičke tv drame “Vinyl”, Olivija Vajld oprobala se u ulozi reditelja u spotu “Dark Necessities” benda Red Hot Chili Peppers.

“Dark necessities” je prvi objavljeni singl sa novog albuma, a nakon njega sledile su još dve nove pesme.

Album “The Getaway” objavljen je danas za izdavačku kuću Warner Bros. Records. Ploču je producirao Danger Mouse, a za miks je bio zadužen Nigel Godrich. To je jedanaesto >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << studijsko izdanje kalifornijskog sastava, prvo nakon 2011. godine i albuma “I’m with you”.

Članove benda očekuje velika turneja na kojoj će promovisati novo izdanje, a nama najbliži biće u Budimpešti 1. i 2. septembra.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

VIDEO: Objavljen spot za novu pesmu Pepersa

Izvor: Radio 021, 17.Jun.2016

Poznati bend "Red Hot Chili Peppers" objavio je spot za pesmu "Dark Necessities" sa novog albuma "The Getaway"...Ovo je ujedno i prvi spot za neku od pesama sa novog albuma, a zanimljivo je da je video režirala poznata glumica Olivija Vajld...Neobični spot pokazuje da Entoni, Fli i Čed, koji su zašli...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.