Izvor: BalkanRock.com, 22.Nov.2015, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odd Crew promoviše novi album u “Ganu”

Odd Crew

Bugarski sastav Odd Crew promovisaće svoj novi album “Mark These Words” unutar beogradskog kluba Gun u subotu, 28. novembra.

Odd Crew će imati tri nastupa u Srbiji (Niš, Užice i Beograd). Nastup u Beogradu će biti održan u okviru poslednje večeri “Bleed to Death” festivala. Kao podrška će nastupiti i tri domaća benda, Dot The Eye, Marica i War Engine.

Odd Crew je osnovan 1998. godine i u početku >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << je svirao melodičan tradicionalniji rok zvuk da bi se tokom vremena zvuk menjao u metalcore/melodeath senzibilitet. Dot The Eye, Marica i War Engine su već poznati sa svojim thrash/groove napadima na domaćoj sceni tako da se svakako očekuje mnogo sirove energije i headbangovanja.

Ulaznica će koštati 350 din. Koncert bi trebalo da počne u 22 časa.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.