Obojeni Program posle 9 godina u Močvari

Izvor: BalkanRock.com, 24.Jul.2015, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obojeni Program posle 9 godina u Močvari

Skoro 10 godina od svog poslednjeg nastupa u zagrebačkom klubu Močvara, a devet godina od poslednjeg koncerta u Zagrebu, Obojeni Program se vraća na binu ovog kluba 2. oktobra.

Poslednji i aktualni  album “Kako to misliš: mi” iz 2012. godine obeležila je nova postava koja uključuje dve bas gitare, bubnjara i originalnog člana Branislava Babića Kebru. Novi basista Ilija Vlaisavljević – Bebec grupi je dao novu svježinu i zanimljivost, a nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << toga u bend se vratio i Aleksandar Jocić – Cana, gitarista koji je u bendu svirao prvih deset godina postojanja i time najavio još jednu ‘novu fazu’ u njihovom radu.

Poslednji koncert u Zagrebu bend je imao 2007. godine na INmusic festivlau, a godinu dana ranije održali su i poslednji klupski koncert u hrvatskoj prestonici.

Ulaznice su u prodaji po ceni od 60 kuna u knjižari Rockmark, Dirty Old Shop i u klubu Močvara. Na dan koncerta koštaće 75 kuna.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.