Obituary objavili novu pesmu

Izvor: SvetGitara.com, 27.Avg.2014, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obituary objavili novu pesmu

Američki death metal bend Obituary objavili su novu pesmu „Visions In My Head“ koja će se naći na novom albumu „Inked In Blood“ čiji je izlazak zakazan za 27. oktobar za izdavačku kuću Relapse Records.

„Inked In Blood“ će biti njihov deveti po redu studijski album, prvi nakon „Darkest Day“ iz 2009. Ovo će biti prvi album sa novim gitaristom Kenny Andrews-om i basistom Terry Butler-om.

Lista pesama na albumu „Inked In Blood“ izgledaće ovako:

>> Pročitaj celu vest na sajtu SvetGitara.com << />„Centuries Of Lies“

„Violent By Nature“

„Pain Inside“

„Visions In My Head“

„Back On Top“

„Violence“

„Inked In Blood“

„Deny You“

„Within A Dying Breed“

„Minds Of The World“

„Out Of Blood“

„Paralyzed With Fear“

Poslušajte novu pesmu „Visions In My Head“:

Nastavak na SvetGitara.com...






Povezane vesti

Cavalera Conspiracy objavili detalje novog albuma

Izvor: SvetGitara.com, 27.Avg.2014

Brazilski heavy metal bend koji su formirali braća Max i Igor Cavalera, Cavalera Conspiracy, objavili su listu pesama koje će se naći na novom albumu i najavili njegov izlazak za 4. novembar preko izdavačke kuće Napalm Records...„Pandemonium“ će biti njihov treći po redu studijski album, ali...

Nastavak na SvetGitara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SvetGitara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SvetGitara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.