Nula Plus objavili spot za “Vrtim se u krug”

Izvor: BalkanRock.com, 08.Jun.2017, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nula Plus objavili spot za “Vrtim se u krug”

Nula Plus, hard core bend iz Tuzle, objavio je video spot za pjesmu “Vrtim se u krug“, pjesmu sa posljednjeg albuma pod nazivom “Ubrzanje i Sikira“.

Aranžman video spota i ovaj put potpisuje Alija Kamber, konceptualni umjetnik iz Tuzle i višegodišnji prijatelj benda.

„Pjesma govori o samodestrukciji persone. O čovjekovoj skolonosti da se za*ebe u životu i dok pravi te kojekakve belaje, od kojih su mnogi nažalost i nepopravljivi, njegovoj >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << nesposobnosti izvlačenja pouke iz tih situacija. To je konstanta! Svi se vrtimo u tom začaranom krugu profulanih tema i ideja života.” kaže Almir Mulaosmanović Bagi, vokal.

Nakon svirki u Novom Sadu, Sarajevu i Mostaru pred nama su dva festivalska nastupa i to na 4. arTz festivalu u Tuzli 30.6., za koji pripremamo i jedno iznenađenje, te bijeljinskom BH Beer Festu 7.7. Nakon čega će uzimeti kraću pauzu.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.