Novi spot benda Two Door Cinema Club inspirisan video igricama

Izvor: BalkanRock.com, 21.Sep.2016, 08:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi spot benda Two Door Cinema Club inspirisan video igricama

Irski bend Two Door Cinema Club objavio je video singl “Bad Decisions” koji će se naći na novom albumu “Gameshow”.

Animirani videoklip je delo ekipe iz Thunderlipsa, a crpi inspiraciju iz starih arkadnih igrica. Tu su trke automobilima i borbe između šašavih elemenata tako da se kroz čitav spot provlači vajb osamdesetih.

Ploča “Gameshow” izlazi 14. oktobra za Parlophone etiketu. Snimanje je obavljeno u Los Anđelesu, a producent >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << je Jacknife Lee (U2, REM, Bloc Party).

Ovo će biti treće studijsko izdanje irskih indie rokera, prvo nakon 2012. godine i albuma “Beacon”, koji je takođe producirao Lee. Bend je u međuvremenu objavio EP pod nazivom “Changing Of The Seasons“.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Airbourne protiv zatvaranja malih klubova u novom spotu

Izvor: BalkanRock.com, 21.Sep.2016

Australijski hard rock bend Airbourne predstavio je novi spot za pesmu “Rivalry” koja će se naći na njihovom predstojećem albumu “Breakin’ Outta Hell”...Video je kreirala kompanija Dark Fable Media, a prikazuje članove benda kako nastupaju uživo Velikoj Britaniji i Irskoj, a pesma je inspirisana...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.