Novi spot benda Grate

Izvor: BalkanRock.com, 24.Sep.2016, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi spot benda Grate

Novosadski sastav Grate objavio je spot za pesmu “Ona“, inače peti singl sa aktuelnog albuma “Ne mogu, neću, ne znam i ne želim“.

Spot je snimljen u studiju Road i objavljen kao live session snimak.

Ovo je peti spot sa albuma “Ne mogu, neću, ne znam i ne želim” objavljenog prošle godine,  budući da su članovi benda pre ovoga ekranizovali spotove za numere “Ja”, “Karma” ,“Kad odem ostaviću trag” i “Samo jedan korak”.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Grate predstavlja peti spot sa aktuelnog albuma „NNNN“!

Izvor: SvetGitara.com, 24.Sep.2016

Novosadski punk rock sastav Grate izbacio je i peti spot sa aktuelnog albuma „Ne mogu, neću, ne znam i ne želim“, ovog puta za pesmu „Ona“...Drugi album benda Grate, „Ne mogu, neću, ne znam i ne želim“ izašao je prošle godine. Najavljen je singlovima „Ja“ i „Karma“, a nakon...

Nastavak na SvetGitara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.