Novi spot benda Besne Gliste

Izvor: BalkanRock.com, 17.Mar.2017, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi spot benda Besne Gliste

Mladi beogradski reggae/rap/ska bend Besne Gliste objavio je svoj drugi video spot, ovog puta za pesmu „Propaganda“.

Reč je o veseloj pesmi ska ritma, ali ponovo sa jasnom, društveno angažovanom porukom kakvu nosi ceo album. Autor ovog šarenog i dinamičnog videa je Miloš Mandić, koji se pozabavio montažom, režijom i animacijom.

Pesma „Propaganda“ deo je njihovog albuma prvenca ZugZwang objavljenog 2015. godine za izdavačku kuću Lampshade >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Media. Album je sniman u pančevačkom studiju 3×2 pod producentskom palicom Stefana Gaćeše.

Bend Besne Gliste je u fazi pripreme drugog albuma za koji kažu da će biti za nijansu mračniji i da će se više baviti unutrašnjim problemima pojedinca nego direktnom kritikom društva, kao što je to slučaj sa prvim.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.