Novi singl Alitora krajem septembra

Izvor: BalkanRock.com, 26.Avg.2016, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi singl Alitora krajem septembra

Inđijski progressive thrash metal sastav Alitor ove jeseni objavljuje novi singl pod nazivom “Patterns of Redemption”, za koji je najavljeno i snimanje spota.

Spot će biti realizovan u saradnji sa Nemanjom Ćeranićem, mladim i nagrađivanim filmskim stvaraocem iz Inđije.

Marko Todorović, basista i pevač ovog sastava, najavio je predstojeće aktivnosti benda: “Ova pesma predstavlja određenu vrstu spone između prvog (Eternal Depression, >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << izd Witches Brew, 2014) i drugog albuma koji bi trebalo da bude snimljen do kraja godine u beogradskom studiju Citadela Sound Production, od strane Luke Matkovića.  Pesma je muzički dosta šira od svega što smo do sad radili, mi smo jako zadovoljni finalnim rezultatom jer je zabeležen momenat i trenutna atmosfera/razmišljanja – što je nama najbitnije. Nadamo se da će to publika prepoznati i nastaviti da prati rad našeg benda.”

Naredni nastup benda Alitor je zakazan za 11. septembar u kragujevačkom Domu omladine, a članovi ovog sastava poručuju da će paralelno sa snimanjem albuma biti koncertno aktivni, te najavljuju koncerte u inostranstvu u predstojećem periodu.

Kratak video sa snimanja pesme “Patterns of Redemption” možete pogledati u nastavku:

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.