Novembar i U Zmajevom Gnezdu u Kuglašu

Izvor: BalkanRock.com, 29.Dec.2016, 08:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novembar i U Zmajevom Gnezdu u Kuglašu

U petak, 30. decembra, u Kuglašu će se održati zajednički nastup punk bendova Novembar iz Niša i U Zmajevom Gnezdu iz Obrenovca.

Novembar je kultni niški punk bend koji postoji još od 1992. godine. Iza sebe ima pet albuma od kojih je aktuelni “Proklet” iz 2013. godine, naišao na pozitivan prijem kod kritike i publike, a 2014. je dobio i tribute album na kojem su se pojavili bendovi poput Atheist Rapa, Zvoncekove Bilježnice i drugih.

>> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << />U Zmajevom Gnezdu se deklariše kao “najveći barički punk-rock bend”, osnovan 2008. godine. Do sada je objavio dva albuma – “Smrt Fašizmu – Sloboda Čelik 2:0“, “VI Kategorija“, kao i jedan EP “Avanture sa Štranda“. Bend trenutno radi na sledećem izdanju, u novoj postavi.

Karte se mogu nabaviti na ulazu po ceni od 300 dinara.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.