Nouvelle Vague dolaze na Špancirfest

Izvor: BalkanRock.com, 22.Maj.2015, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nouvelle Vague dolaze na Špancirfest

Jedan od najpoznatijih svetskih cover bendova, francuski Nouvelle Vague, 21. avgusta održaće nastup u okviru Špancirfesta, na pozornici Trg Miljenka Stančića.

Varaždinska publika će tako imati prilike da uživa u šarmantnim obradama klasika popularne muzike, a za ovaj, premijerni nastup grupe iz Francuske na Špancirfestu, neće se naplaćivati ulaznice.

Ovogodišnji Špancir biće održan od 21.-23. te od 28.-30. avgusta. Već je poznato da će 22. avgusta >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << nastupiti Bajaga i Instruktori, 23. Parov Stelar i Jonathan, 28. S.A.R.S. i Bad Copy, 29. Edo Maajka, Dječaci i High5, a na zatvaranju Dubioza Kolektiv i Gogol Bordello. Ostalo je da organizatori objave ko će nastupiti prvog dana festivala.

U prodaji se nalazi festivalska ulaznica za 6 dana programa na pozornici Stari grad te vikend i dnevne ulaznice. Cena festivalske ulaznice za 6 dana programa na pozornici Stari grad je 199 kuna. Ta cena ostaje do 30. juna. Od 1. jula do 21.avgusta cena se penje na završnih 239 kuna. Cena ulaznica za drugi vikend (28.–30. avgusta) je 129 kuna.

Cena dnevnih ulaznica:

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.