Norah Jones objavila video spot sa predstojećeg albuma

Izvor: BalkanRock.com, 20.Sep.2016, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Norah Jones objavila video spot sa predstojećeg albuma

Norah Jones objavila je video spot za pesmu “Flipside” koja će se naći na njenom novom albumu “Day Breaks“, najavljenom za oktobar pod etiketom Blue Note.

“Novi album čini pun krug, jer se vraćam svojim ranim uticajima. Posle prvog albuma, malo sam zapostavila klavir. I dalje sam koristila klavir, ali sam više bila inspirisana da komponujem na gitari. Zaista sam uživala svirajući klavir na ovom albumu.” izjavila je Noraj Jones za medije. >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com <<

Od dvanaest pesama na ovom albumu, 9 su originali, ostale tri su obrade “Don’t Be Denied” Neila Younga, “Fleurette Africane” Dukea Ellingtona i “Peace” Horacea Silvera. Prethodni album, “Little Broken Hearts”, obavljen je 2012.godine.



Spisak pesama sa novog albuma izgleda ovako:

01. “Burn”

02. “Tragedy”

03. “Flipside”

04. “It’s A Wonderful Time For Love”

05. “And Then There Was You”

06. “Don’t Be Denied”

07. “Day Breaks”

08. “Peace”

09. “Once I Had A Laugh”

10. “Sleeping Wild”

11. “Carry On”

12. “Fleurette Africaine (African Flower)”

Save

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.