Nick Cave na rođendan objavio spot za “Comancheria” sa Warrenom Ellisom

Izvor: BalkanRock.com, 22.Sep.2016, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nick Cave na rođendan objavio spot za “Comancheria” sa Warrenom Ellisom

Australijski muzičar Nik Kejv danas slavi 59. rođendan te je, slučajno ili ne, baš na ovaj dan objavljen spot za pesmu “Comancheria” koju je snimio sa dugogodišnjim saradnikom Vorenom Elisom.

Pesma je snimljena za potrebe Dejvid Mekenzijevog novog kriminalističkog filma “Hell or High Water” čiji soundtrek se od danas može kupiti u vinilnm formatu. Glavne uloge u filmu tumače Ben Foster, Kris Pajn, Džef Bridžis i drugi.

Upravo se >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Pajn i Foster jedino pojavljuju u spot za ovaj dvominutni instrumental, koji je najverovatnije sastavljen od isečaka iz samog filma.

Elis i Kejv više decenija sarađuju u bendu The Black Keys, ali i kao dugo već niz godina snimaju muziku za filmove. Neki od soundtrekova koje su radili su za Lawless, Loin Des Hommes, West of Memphis, The Road, The Assasination of Jesse James By The Coward Robert Ford i The Raod. Dvojac je sa svojim bendom The Bad Seeds početkom meseca objavio album “The Skeleton Key” kao i prateći film.



Save

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.