Ničim izazvan i Ivana Kindl predstavljaju nove spotove u MTV premijeri

Izvor: NaDlanu.com, 30.Jan.2015, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ničim izazvan i Ivana Kindl predstavljaju nove spotove u MTV premijeri

U okviru MTV Premijere, u podeljak u 20 časova, nova video ostvarenja predstaviće grupa Ničim Izazvan za pesmu "Bo bo bom" i Ivana Kindl za "Sada znaš".

Sastav Ničim izazvan je snimio spot za drugi singl koji najavljuje novi album vrbasko-beogradskog deveterca. Pesma „Bo bo bom“ je na neki način postala hit i bez zvaničnog studijskog snimka, jer na koncertima benda, uz već objavljene pesme, ona izaziva najbolje reakcije kod publike.

Spot je još jednom radila >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << beogradska BIM produkcija. Glavnu ulogu u spotu igra glumac Miloš Vlalukin, široj javnosti između ostalog poznat i kao učesnik VIP Survivor-a. Pesma je rađena, kao i veći deo prvog albuma, u studiju Šamarčina u Vrbasu, dok je za produkciju pesme ponovo bio zadužen Đani Pervan.

„Bo bo bom“ je dostupna za preslušavanje na muzičkom portalu Deezer, a svi oni koji žele da je čuju uživo mogu to da urade 14. februara na koncertu bendova Eve Braun i Ničim izazvan u Mikser Houseu u Beogradu.

Moćna pop-soul balada „Sada znaš“, koju je Ivana Kindl uz orkestar predstavila na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu i oduševila sve prisutne, dobila je svoje video izdanje. Pesmu autorski potpisuje Ivana sa Alenom Križajem, svojim stalnim saradnikom, i govori o tome da čovek zavoli neku osobu tek onda kada je izgubi.

U režiji Ivane Kujundžić, kojoj je ovo bio izlet u rediteljske vode, nastala je ova prekrasna i emotivna video priča koja dočarava suštinu pesme. Jedan deo spota sniman je u Muzeju suvremene umjetnosti, a drugi u Kulturnom centru Yuma u Imotskom. Nekoliko kadrova snimljeno je i ispred oslikanih stakala na Bundeku, gde se naziru siluete Ivaninog plesa u betonskoj kocki kroz koju cure slapovi vode.

Da bi sve izgledalo savršeno pobrinuo se majstor fotografije Josip Smoljić i snimatelj Branimir Boban, montažeri spota Josip Boban i Dino Kadragić. Za šminku na setu bila je zadužena Michelle Milardović.

Kako izgledaju novi spotovi sastava Ničim izazvan i Ivane Kindl premijerno pogledajte na MTV kanalu od ponedeljka, 2. februara, u 20:00.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.