Next Kodex – Novi singl i koncert u CK13

Izvor: BalkanRock.com, 25.Maj.2015, 08:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Next Kodex – Novi singl i koncert u CK13

Mladi novosadski hard rock bend Next Kodex je nedavno objavio svoj drugi singl “Hrabro srce“ pod samostalnom etiketom, a puni optimizma i pozitivne energije sprema se za koncert najavljen za 6. jun u novosadskom kulturnom centru CK13.

Hrabro srce“, koje je ujedno i uvertira za snimanje albuma prvenca ovog benda koji če nositi naziv “Vreme promena“, snimano je u studiju Road pod producentskom palicom Dragana Alimpijevića >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Pika, a njime članovi benda poručuju slušaocima „da čuvaju ono šta dobri grade“.

Za sve one koji nisu u prilici da slušaju Next Kodex u Novom Sadu, ovu vrednu grupu koja će kroz koju nedelju imati svoj stoti nastup, mogu da prate u emisiji Bunt Rock Masters koja se prikazuje na RTS2. U tom važnom takmičenju stigli su do polufinala i sada iščekuju odluku žirija, kao i glas publike, o daljem prolasku u finale među deset najboljih.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.