Neno Belan objavio goste na slavljeničkom koncertu

Izvor: BalkanRock.com, 20.Feb.2017, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neno Belan objavio goste na slavljeničkom koncertu

Neno Belan slavi 20 godina suradnje s Fiumensima, a sada je otkrio i goste. Na pozornici u Domu sportova 25. veljače Neni će se pridružiti Massimo, Maja Posavec i a cappela grupa Akvarel!

Prvo veliko ime koje je Neno najavio jest njegov veliki prijatelj i kolega Massimo Savić. Godine 2009. pjesma ”Zar više nema nas?” bila je pjesma godine, za koju su Neno i Massimo dobili Porina za najbolju vokalnu suradnju.

Maja Posavec >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << je svoje glazbeno ime izgradila kroz grupu Detour. Iskorak u solo vode učinila je upravo zahvaljujući Neni Belanu, s kojim je otpjevala mega hit ”Tvoj glas”, inače nagrađen Porinom za najbolju vokalnu suradnju. Nakon toga Maja je objavila još dva samostalna singla i najavila objavu debitantskog albuma.

Akvarel nije klasična hrvatska pop grupa. Svojim pjesmama šest pjevača iz Osijeka daju jednu posve novu dimenziju svojim višeglasjem uz beat box. Nedavno su oduševili svojom izvedbom pjesme ”Ljubav” na Zagrebačkom festivalu.

Ulaznice za koncert po cijeni od 95 kn, a na dan koncerta 125 kuna, možete potražiti u sustavu Eventima i na eventim.hr, u Dirty Old Shopu u Tratinskoj, Dallas Recordsu (Paromlinska 49/1) i riječkom Dallas Music Shopu.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.