Neno Belan & Fiumens u zagrebačkom Vintageu sviraju pjesme grupe Đavoli

Izvor: BalkanRock.com, 27.Sep.2016, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neno Belan & Fiumens u zagrebačkom Vintageu sviraju pjesme grupe Đavoli

Neno Belan & Fiumens će u četvrtak, 29. rujna, s početkom u 21 sat u Vintage Industrial Baru svirati pjesme legendarne grupe Đavoli. Bit će to koncertna promocija dvostrukog izdanja Đavola – “Live in Studio M & bonus: Kulušić Live”.

Neno Belan, najveći romantičar na domaćoj pop/rock sceni, autor nekih od najljepših pjesama i jedan od najcjenjenijih glazbenika na ovim prostorima, poziva sve na emotivno glazbeno putovanje u bolju prošlost. Putovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << naslovljeno, poput njegove pjesme, “Pričaj mi o ljubavi”.

Za takvu priču nema bolje od njegove glazbe koju je stvarao s danas legendarnom grupom Đavoli koju će Neno Belan & Fiumens izvesti uz pojačanje sa saxofonistom Jakšom Kriletićem-Jordesom.

Najavljeni koncert ujedno je i koncertna promocija dvostrukog izdanja koje će objaviti Croatia Records, a koje će ujedno iznijeti na vidjelo neke do sada neobjavljene live snimke legendarne grupe.

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 90 kn potražite u Vintage Industrialu, Kavezu (Savska 160) te u Dirty Old shop (Tratinska 18). Na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 110 kuna.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.