Neno Belan & Fiumens objavili album “Sanjaj”

Izvor: BalkanRock.com, 29.Dec.2016, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neno Belan & Fiumens objavili album “Sanjaj”

Neno Belan i njegovi Fiumensi objavili su dugoočekivani studijski album naziva “Sanjaj“.

Od ”Oceana ljubavi” prošlo je punih šest godina, a Belan i na novom studijskom izdanju ostaje vjeran ljubavnoj tematici i njeguje pozitivan sanjarski pristup. Kako i sam Belan kaže, posljednjih petnaest godina njegovi se albumi ne doživljavaju kao novi albumi već kao kolekcija hit singlova.

Upravo se tako na njegovom novom albumu nalaze singlovi >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << koji su tjednima, čak i mjesecima, zauzimali vrhove top ljestvica. ”Ulicama grada (Pjesma sreće)” s Ljetnim kinom, koja je 2013. godine osvojila Porin za pjesmu godine, ”Tvoj glas”, duet s Majom Posavec, koji je ovjenčan ove godine Porinom za najbolju vokalnu suradnju, ”Jer je pjesma dio nas” sa Zagrebačkog festivala 2015. godine, ”Anđela, anđele” u kojoj surađuje s uglednim riječkim gitarističkim virtuozom Halom, ”Nedir nad morem plavim”, jedna od rijetkih pjesama koju Belan ne potpisuje autorski, te posljednji singl ”Sanjaj!” iz dječjeg mjuzikla ”Čarobnjak iz Oza”.

Kao posebnu ekskluzivu, novi album “Sanjaj!” donosi tako i jednu do sada neobjavljenu snimku, live duet s Josipom Lisac u izvedbi Belanovog klasika ”Vino noći”, kojeg su izveli na rasprodanom ovogodišnjem koncertu za Valentinovo u Domu sportova.

Album ”Sanjaj!’’ ujedno je peto izdanje objavljeno otkad je Belan započeo suradnju s Fiumensima. Velika fešta sprema se na dosad najvećem samostalnom koncertu Nene Belana & Fiumensa u Domu sportova, u subotu, 25. veljače 2017.

Produkciju albuma uz Nenu Belana, potpisuju Srđan Sekulović Skansi i Igor Ivanović, a grafički dizajn Marko Nemec. CD ”Sanjaj!” potražite u Dallas Music Shopu Rijeka i ostalim prodajnim mjestima dobre glazbe.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.