Necrotic God evropska turneja počinje u Novom Sadu

Izvor: BalkanRock.com, 18.Jan.2016, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Necrotic God evropska turneja počinje u Novom Sadu

Norveški black metal bendovi Isvind i Sarkom, kao i domaći sastav The Stone nastupiće 3. marta u novosadskom klubu The Quarter u okviru zajedničke Necrotic God evropske turneje.

Isvind je formiran 1992. godine u Oslu, a iza sebe imaju tri dugosvirajuća studijska albuma, kao i mnogo singl i promo izdanja. Najsvežije izdanje ove postave je album “Gud” iz avgusta prošle godine.

Sarcom je nastao 2003. godine, a novosadskoj publici >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << predstaviće numere sa svoja tri dosadašnja izdanja. Njihov još uvek aktuelni album “Doomsday Ellite” objavljen je 2013. godine za Dark Essence Records.

Beogradska black metal postava The Stone će pored pesama sa albuma “Nekroza” objavljenog za nemačku etiketu Folter Records, podsetiti i na pesme sa četiri prošla izdanja.

Prodaja karata za ovo veče startovaće 1. februara, a cena ulaznica će iznositi 600 dinara. Na dan koncerta za kartu će biti potrebno izdvojiti 800 dinara.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.