Nashville Pussy početkom juna u Zagrebu

Izvor: BalkanRock.com, 24.Maj.2015, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nashville Pussy početkom juna u Zagrebu

Američki rock’n’roll bend, Nashville Pussy nastupiće 2. juna u zagrebačkom klubu Hard Place. Kao domaća podrška izabran je sastav Breakdown.

Nashville Pussy dolaze iz Atlante, a u Zagrebu će održati koncert u okviru evropske turneje koja obuhvata Nemačku, Francusku, Italiju, Sloveniju…

U dosadašnjoj karijeri objavili su šest studijskih albuma, a aktuelni “Up The Dosage” promovisaće i na zagrebačkom nastupu. Nashville Pussy čine >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Blaine Cartwright (vokal), Ruyter Suys (gitara), Bonnie Buitrago (bas) i Jeremy Thompson (bubnjevi).

Breakdown je četvoročlani retro/modern hard rock sastav, koji dolazi iz Zaboka. Kao svoje najvažnije uticaje navode Led Zeppelin, MC5 i Jacka Whitea.

Karte se mogu nabaviti po ceni od 80 kuna, a u opticaju će biti ograničen broj ulaznica.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Nežni Dalibor u beogradskom Kulturnom centru Rex

Izvor: BalkanRock.com, 24.Maj.2015

U četvrtrak, 11. juna, bend Nežni Dalibor nastupiće u okviru muzičkog programa “Bez buke” u beogradskom Kulturnom centru Rex...Bend će pored objavljenih numera sa svoja tri studijskih albuma izvesti i poneku neobjavljenu, a predpremijerno i deo novog materijala sa novog, četvrtog albuma...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.