Izvor: BalkanRock.com, 08.Jun.2016, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagradna igra: Osvojite kartu za S.A.R.S. i Proces u Nišu

S.A.R.S.

Balkanrock.com vas nagrađuje 3×1 ulaznicom za nastup bendova S.A.R.S. i Proces koji će biti održan u rovovima Niške tvrđave.

Troje najbržih koji navedu „Kako se zove poznati muzičar čije ime je iskorišćeno u nazivu benda S.A.R.S.?”, dobija po jednu kartu za koncert ovog benda koji će biti održan u subotu, 9. juna od 20 časova u rovovima Niške tvrđave.

Tačne odgovore šaljite na: redakcija@balkanrock.com uz >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << ime, prezime i kontakt telefon. Dobitnici će biti kontaktirani danas do 18 časova.

Ulaznice po ceni od 500 rsd za parter i 900 rsd za VIP sektor mogu se kupiti na svim prodajnim mestima u mrežama Gigs Tix i CS Eventim, kao i u lokalnim šopovima, do četvrtka, 9.juna, do 17h: CD Sound – Obrenovićeva BB (Novi podzemni prolaz), Energy music shop – Obrenovićeva BB (TPC Kalča), Clock travel – Trg republike 6 i Kaldrma Caffe – Kopitareva 11 (Kazandžijsko Sokače).

U četvrtak, 9. juna, na dan koncerta, na ulazu u “rovče” niške Tvrđave, od 19:00 časova karte će biti skuplje: 700 dinara za “regularnu” kartu i 1.000 dinara za VIP sektor. Prodajna mesta u mreži Gigs Tix u Nišu: “Corner shop”- Bul. Zorana Đinđića 38, Knjižare Vulkan – Vizantijski bulevar 1 (Roda centar) i Obrenovićeva 42 (TC Forum).

Organizatori apeluju da publika dođe na vreme, jer neće biti kašnjenja.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.