My Baby krajem novembra u Beogradu i Novom Sadu

Izvor: BalkanRock.com, 17.Nov.2015, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

My Baby krajem novembra u Beogradu i Novom Sadu

Holandska blues rock atrakcija My Baby nastupiće u beogradskom Domu omladine 25. novembra, dok će dan kasnije održati svirku u novosadskom pabu Lazino Tele.

My Baby trio čine brat i sestra Joost van Dijck i Cato van Dijck, kao i Daniel ‘Da Freez’ Johnston. U Srbiju dolaze u sklopu promocije svog drugog studijskog albuma “Shamanaid” objavljenog marta ove godine, a posetioci će imati prilike da se podsete i pesama sa odličnog >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << prvenca “My Baby Loves Voodoo” iz 2013. godine.

Podršku na beogradskom nastupu imaće u vidu još jednog trija. Mladenovački sastav Cotton Pickers koga čine Jovan Stepić (gitara i vokal), Ivan Stepić (bas gitara) i Uroš Ugrinović (bubanj) predstaviće publici numere sa svog hvaljenog debitantskog ostvarenja “Slaughterhouse Blues“.

Karte za nastup u Domu omladine mogu se nabaviti po pretprodajnoj ceni od 400 dinara, dok će na dan svirke cena ulaznice iznositi 600 dinara.

Što se tiče novosadskog koncerta, ulaznice se mogu nabaviti po ceni od 300 dinara.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.