Motus i Vox Populi dolaze u Novi Sad

Izvor: BalkanRock.com, 25.Okt.2016, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Motus i Vox Populi dolaze u Novi Sad

Legendarni zagrebački hardcore/punk bend Motus Vita Est nastupiće posle godinu dana u Novom Sadu, u petak 4. novembra u klubu CK13.

Motus će publici predstaviti pesme sa novog albuma “Mašina“, ali će se podsetiti i najvećih hitova iz cele karijere. Bend iza sebe ima  6 albuma i nebrojeno veliki broj nastupa u regionu i inostranstvu. Upornost i predanost su ih održali u pogonu kroz skoro tri decenije postojanja.

Gosti na ovom koncertu će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << beogradski bend Vox Populi, koji je čak tri puta nastupao na najvećem britanskom punk festivalu “Rebellion”, a samo nekoliko dana pre nastupa u CK13 gostovaće legendarnim Dead Kennedys na njihovom zagrebačkom koncertu.

Karte za koncert će se prodavati na ulazu u klub, po ceni od 400 dinara.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.