Motörhead objavljuju live album

Izvor: BalkanRock.com, 06.Apr.2016, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Motörhead objavljuju live album

Motörhead će objaviti live album naziva „Clean Your Clock“ s njihove završne turneje, održane samo mjesec dana prije smrti frontmana Lemmyja Kilmistera.

Album će biti objavljen 27. svibnja, a sadržavat će i koncertni film dvodnevnog koncerta iz Zenitha u Munichu u Njemačkoj. “Clean Your Clock” će se moći pronaći u formatu Blu-raya, 2xLP-a, a bit će ga moguće i skinuti. Također, moći će se kupiti i box set s medaljom Mötorheada, kao i posebni >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << box set sa srebrnom ili zlatnom medaljom.

Motörhead je jedan od najpoznatijih i najutjecajnijih rock bendova, a osnovao ga je sam Lemmy 1975. godine. Bend je izdao sveukupno 23 studijska albuma,10 live albuma,12 kompilacijskih izdanja i 5 EP-a.

Clean Your Clock

01 Start

02 Live Intro

03 Bomber

04 Stay Clean

05 Metropolis

06 When the Sky Comes Looking for You

07 Over the Top

08 Guitar Solo

09 The Chase Is Better Than the Catch

10 Lost Woman Blues

11 Rock It

12 Orgasmatron

13 Doctor Rock Pt 1

14 Drum Solo

15 Doctor Rock Pt 2

16 Just ‘Cos You Got the Power

17 No Class

18 Ace of Spades

19 Whorehouse Blues

20 Overkill

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Motörhead objavljuju "živi" album

Izvor: B92, 06.Apr.2016

Motörhead će objaviti live album naziva „Clean Your Clock“ s njihove završne turneje, održane samo mesec dana pre smrti frontmena Lemija Kilmistera...Album će biti objavljen 27. maj, a na njemu će biti i koncertni film dvodnevnog koncerta iz Minhena u Nemačkoj. “Clean Your Clock” će se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.