Moonspell ponovo u Beogradu

Izvor: BalkanRock.com, 13.Maj.2016, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moonspell ponovo u Beogradu

Portugalski dark metal sastav Moonspell stiže u Beograd 5. oktobra. Koncert će biti održan u Domu omladine Beograda.

Našu prestonicu posetiće u okviru svoje aktuelne svetske turneje “Road To Extinction” na kojoj promovišu svoj aktuelni studijski album “Extinct“, koji je objavljen tokom prošle godine pod etiketom izdavače kuće Napalm Records. Još uvek nisu poznata imena gostiju koji će zajedno sa njima nastupiti. Bend je poslednji >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << put Beograd posetio 2007. godine.

Ulaznice se u prodaji mogu naći od 16. maja po akciskoj ceni od 2.000 dinara koja traje do 31. maja nakon toga cena karte će biti 2.500 dinara, dok će na dan koncerta cena ulaznice iznositi 3.000 dinara. Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, kao i u Felix i Mungos Šopu. Oranizatori ovog koncerta su MH ConcertsSerbian Hellbangers.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.