Mogwai oktobra kreću na evropsku turneju; Najbliža destinacija – Beč

Izvor: BalkanRock.com, 02.Avg.2017, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mogwai oktobra kreću na evropsku turneju; Najbliža destinacija – Beč

Škotski post rok pioniri Mogwai ovu jesen, odnosno oktobar i  početak novembra, će provesti na turneji po gradovima Evrope. Nama najbliži koncert biće održan 1. novembra u Beču. Nastup će biti održan u Arena Wien, a kao predgrupa će nastupiti takođe bend iz Glazgova, Sacred Paws.

Karte za koncert u Beču možete kupiti putem sajta oeticket.com po ceni od 38,6 eura. Ovaj koncert ujedno je i jedan od poslednjih na evropskom delu turneje, a nakon Beča posetiće >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << još Lajpcig i Minhen.

Ovom turnejom Mogwai će promovisati novi, deveti, studijski album „Every Country’s Sun“ koji je najavljen za 1. septembar. Produkciju albuma potpisuje Dave Fridmann koji je sa bendom sarađivao na albumu Rock Action. Do sada su objavili dva singla sa albuma „Coolverine“ i „Party in the Dark“. Sreću da album čuju u celosti imali su posetioci ovogodišnjeg izdanja festivala Primavera u Barseloni. Mogwai su na tom festivalu nastupili nenajavljeno i tom prilikom odsvirali novi album u celosti.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.