Moby objavio teaser i prvi singl sa svog novog albuma

Izvor: BalkanRock.com, 23.Sep.2016, 08:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moby objavio teaser i prvi singl sa svog novog albuma

Američki muzičar Moby predstavio je teaser onoga što bi moglo da predstavlja najavu njegovog novog albuma “These Systems Are Failing”.

Richard Melville Hall, odnosno Moby, u poslednje vreme radi na novom projektu po imenu Void Pacific Choir, pa izgleda će u skorije vreme objaviti novu ploču kao Moby & The Void Pacific Choir. Ova saradnja već je iznedrila singl “Don’t Leave Me” u avgustu.

Na njegovom youtube nalogu postavljen >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << je video u kome Moby vuče mikrofon kroz ulice Los Anđelesa, a zatim u šumu, a sadrži i pomahnitale scene svega što ne valja u današnjem svetu, slike koje uključuju i Teda Cruza i Jerry Springera.

Prošle godine u obraćanju medijima, Moby je opisao novu muziku kao new wave dance i da je inspirisana bendovima kao što su New Order i Depeche Mode. Pojavila se i, za sada neproverena, informacija da će novi album biti objavljen 14. oktobra za njegovu etiketu Little Idiot Music.

U nastavku preslušajte teaser, ali i njegov prvi singl naziva “Are You Lost In The World Like Me?”



Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.