Izvor: BalkanRock.com, 15.Mar.2017, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mixed up Mary intrigantnim spotom predstavljaju singl “Zauvijek”

Foto: Biljana Šimić

Nakon svog prvog EP-a „Rano je za sutra“ zagrebački bend Mixed up Mary predstavlja novi singl „Zauvijek“.

Basist Konrad Lovrenčić, klavijaturist Davor Zanoški (profesor klavira u školi Pavao Markovac) te gitarist Erol Zejnilović ujedno su članovi etablirane grupe Elemental, dok bubnjar Daniel Kadijević svira s perspektivnom mladom interpretatoricom Luce. Pjevačica Ana Lovrenčić članica >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << je jazz dua „Jazz natašte“ te dua „Small change“ s legendarnim Jimmyjem Matešićem, članom grupe Plava Trava Zaborava. Ana ujedno vodi veoma posjećeni autorski program glazbene igraonice pri Hrvatskoj glazbenoj uniji, kojim djecu priprema za glazbenu školu, piše i objavljuje poeziju, i zato veliku pažnju poklanja stihovima u pjesmama benda.

„Zauvijek“ je ljubavna balada koja od ljubavi ne bježi ni kad je ljubav otišla od nje. Singl prati i intrigantni videospot, koji je i ovaj put režirala Ana, a koji ruši neke tabue i poziva slušatelja/gledatelja da preispita svoju svijest. Ovaj je singl ujedno i najava novog albuma. Kao i na prethodnom EP-u, bend i dalje veliku pozornost posvećuje lirici, koja je duboka, čak i neuobičajena za domaći pop/mainstream.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.