Metronomy spotom najavljuju novi album

Izvor: BalkanRock.com, 19.Maj.2016, 08:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Metronomy spotom najavljuju novi album

Engleski sastav Metronomy predstavio je novi spot za pesmu “Old Skool” koja će se naći na njihovom predstojećem albumu.

Nadolazeći album “Summer 08” trebalo bi da bude objavljen 1. jula, a u pitanju je peto studijsko izdanje u karijeri benda. Frontmen Joe Mount izjavio je da je “buduća ploča jedna od najzabavnijih stvari koje sam radio u poslednje vreme”.

Mount je dodao da je snimanje obavljeno za samo 14 dana i da je ovo jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << vrsta nastavka njihovog albuma “Nights Out” iz 2008. godine. Inače, prethodni album grupe Metronomy “Love Letters” objavljen je 2014. godine.

Prvi singl sa predstojeće ploče sadrži i scratch deo koji potpisuje Mix Master Mike, legendarni DJ koji je sarađivao na nekim od najvećih hitova grupe Beastie Boys. Reditelj videospota je Dawn Shadforth.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.