Matt Berninger objavio nove informacije u vezi budućeg The National albuma

Izvor: BalkanRock.com, 10.Avg.2016, 08:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matt Berninger objavio nove informacije u vezi budućeg The National albuma

Matt Berninger, frontmen benda The National, izjavio je da članovi grupe trenutno rade na novoj ploči, koja će biti veoma različita u odnosu na njihovo prethodno studijsko izdanje.

Naime, za razliku od sjajnog albuma “Trouble Will Find Me” iz 2013. godine, prema rečima Berningera, naredni album uključivanje više elektronike. “Mnoge pesme kreću se u kompletno različitim pravcima. Nalazimo se u divljini, usred šume prepune zaista zabavnim zvukovima”, dodao >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << je pevač.

“Verovatno bismo mogli napraviti odličnu ploču za vikend, međutim niko od nas nije zainteresovan da objavimo ploču koja će zvučati kao Trouble Will Find Me. Taj album bio je ogromno dostignuće i veoma sam ponosan na njega… Ali čak i da možemo toliko dobru ploču i objavimo je sutra, ne bismo, jer smo to već uradili. Radije ćemo objaviti užasan album koji otvara nove mogućnosti. Trebalo bi da bude sjajno”, zaključuje Berninger.

Save

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.