Massimo predstavio novi singl

Izvor: BalkanRock.com, 13.Jun.2017, 08:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Massimo predstavio novi singl

Nakon „1000 ljudi“, Massimo je predstavio novi singl „Neka ti plove brodovi“.

Pjesma je nešto drugačija od onoga što smo od Massima navikli da čuti jer u sebi ne nosi bol, već vedru i poletnu patinu naglašenu gudačkom sekcijom i unisonim pratećim vokalima. Tematski ona ponire u dušu svakoga tko istinski voli i kroz stihove daje osjećaj sigurnosti i staloženost. Ona nosi univerzalnu poruku ljubavi i vodi na mjesta koja svojom razigranošću, šarenilom i >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << srećom ne poznaju granice.

Autor teksta i muzike je Predrag Martinjak, dugogodišnji Massimov suradnik zaslužan za hitove poput „Iz jednog pogleda“, „Suze nam stale na put“, „Sretan put“ i druge.

Pjesmom „Neka ti plove brodovi“ Massimo nastavlja sa predstavljanjem pjesama koje će se naći na novom albuma koji je planiran za izlazak na jesen 2017. godine.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.