Marijan Ban u Vintage Industrial Baru

Izvor: BalkanRock.com, 06.Jan.2017, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marijan Ban u Vintage Industrial Baru

Marijan Ban i Diktatori će 13. siječnja u zagrebačkom Vintage Industrial Baru odsvirati svoja prva dva albuma.

Njihov koncert održat će se u sklopu programa “Sviraj stare” koji donosi “K.L.U.B. Dostava zvuka”, a koji se održava svaka dva mjeseca. Poanta programa je da veliki izvođači sviraju isključivo svoje stare pjesme, točnije, svoja prva dva albuma. Dosadašnji izvođači bili su Let 3 te Psihomodo Pop.

Marijan Ban i Diktatori >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << tako će svirati pjesme s albuma “Daleka Obala” te “Ludi Mornari Dolaze u Grad”.

Ulaznice za koncert nalaze se u pretprodaji po cijeni od 75 kn, dok će na dan koncerta iznositi 95 kn, a prodajna mjesta su Vintage Industrial Bar, Dirty Old Shop te sustav Entrio.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.