Marčelo i Elemental 10. oktobra u Hali sportova!

Izvor: SvetGitara.com, 07.Okt.2015, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marčelo i Elemental 10. oktobra u Hali sportova!

U subotu, 10. oktobra u Hali sportova u Beogradu nastupiće Marčelo i Elemental!

Muzičar i pisac Marko Šelić Marčelo je za 12 godina postigao uspehe kao malo ko na našim prostorima, i sve to uz podršku poštovalaca čiji je broj rapidno rastao iz dela u delo, iz godine u godinu. Najveći koncert u Marčelovoj dosadašnjoj karijeri posvećen je upravo njima – svima onima koji ga bezrezervno podržavaju i nadahnjuju, čiji glas Marčelo čuje i pretače u stihove!

Na >> Pročitaj celu vest na sajtu SvetGitara.com << koncertu u Hali sportova, Marčelu će se pridružiti Elemental, ​jedan od najpopularnijih hrvatskih sastava sa kojim Marčelo sarađuje još od debi albuma ,,De Facto“. Od 2003. godine i dueta ,,Bekstvo“, Elemental i Marčelo su se sretali na raznim geografskim širinama, festivalima i koncertima, a ujediniće se i 10. oktobra u Hali sportova!

U subotu, 10.10.2015. godine u Hali sportova na Novom Beogradu očekuje nas dvostruki ​koncertni spektakl i više od tri sata do sada neviđenog programa koji pripremaju Marčelo i Elemental! ,,Nerešiv domaći zadatak za kolege sa scene“ - ovako su do sada opisivani Marčelovi nastupi. Koncertom 10.10.2015. godine u novobeogradskoj Hali sportova, Marčelo, koji je ,,poput Boba Dilana ili Džona Lenona postao glas generacije“​, izazvaće sebe, prijatelje iz grupe Elemental i brojnu vernu publiku da udruže snage i da dobar glas učine​ još boljim… i glasnijim!

Ulaznice za najveći beogradski koncert Marčela i Elementala 10.10.2015. godine u Hali sportova dostupne su po ceni od 1.000 dinara na svim Eventim i Gigs Tix prodajnim mestima, a Reiffeisen banka je izašla u susret svim članovima Reiffeisen Club-a i obezbedila je popust od 10% pri kupovini ulaznica u filijalama Bezistan, TC Ušće i TC Merkator, kao i u kafeu Šikarica (Skadarska 22). Popust važi samo na pomenutim prodajnim mestima, a potrebno je da zainteresovani kupci na uvid ponesu Reiffeisen Club platnu karticu.

Nastavak na SvetGitara.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SvetGitara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SvetGitara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.