Magnet objavili svoj prvi video singl

Izvor: BalkanRock.com, 26.Jan.2016, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Magnet objavili svoj prvi video singl

Beogradska rok grupa Magnet objavila je svoj prvi video singl za pesmu “Glad”.

Pesma je snimana u studiju Magnet, a dovršena uz pomoć producenta Voje Aralice u beogradskom studiju GO GO.

Grupa Magnet nastala je 2011. godine, a postavu čine: Goran Milisavljević (vokal, gitara), Goran Stevanović (gitara), Aleksandar Tepavčević (bas) i Vladan Cvetković (bubnjevi).

Goran Milisavljević osnivač je i prvi pevač grupe Van Gogh. Takođe, >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Milisavljević je i autor većine tekstova pesama Van Goga iz tog vremena, između ostalih pesama „Tragovi prošlosti” i „Neko te ima noćas”. Vladan Cvetković je bio bubnjar Van Goga na drugom albumu, a bio je i član grupa Zabranjeno pušenje, Babe i X-Centar. Goran Stevanović i Aleksandar Tepavčević su takođe muzičari koji su svirali u grupama Zeleno Lice, Galerija, Rose’n’Cross, Oružjem protivu otmičara…

Inače, Magnet planira da u aprilu 2016. godine objavi svoj prvi EP koji će sadržati šest originalnih pesama i jednu obradu. Od maja ove godine grupa će započeti sa nastupima pred publikom.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.