Mac DeMarco novim pesmama najavio album “Another One”

Izvor: BalkanRock.com, 21.Jul.2015, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mac DeMarco novim pesmama najavio album “Another One”

Mac Demarco je nakon „The Way You Love Her“  objavio nove pesme  “I’ve Been Waiting For Her“ i “No Other Heart“, koje će sa naći na narednom albumu „Another One“ .

Ovaj kantautor najavio je izlazak novog albuma za 7. avgust, nakon objavljivanja instrumentalnog albuma „Some Other Ones“ koji je nedavno predstavio na roštilju koji je organizovao za sve svoje prijatelje i fanove u svom domu u Far Rockawayu, nazvavši ga >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << „BBQ soundtrack“ iliti „Soundtrack za roštilj“, za koji bi se moglo reći da je tizer za novi album „Another One“.

Dok iščekujemo novi album, važno je znati da DeMarco ohrabruje svoje fanove da okače svoju obradu njegove naslovne numere „Another One“, a najbolji snimak nagrađuje sa 69 centi.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.