MUZIČKI JDX KONKURS ZA NOVE ZVEZDE!

Izvor: NaDlanu.com, 30.Jun.2015, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUZIČKI JDX KONKURS ZA NOVE ZVEZDE!

Kao mesto autentične zabave, JDX (Jack Daniel’s Experience) Backstage pokrenuo je konkurs POSTANI JACK ZVEZDA koji muzičkim entuzijastima pruža šansu da osvoje jednočasovni DJ nastup na JDX Backtage-u na Exit-u!

Konkurs traje do 2. jula, prijava se obavlja na Jack Daniel’s Serbia Facebook stranici.

JDX je tokom prethodnih godina postao mesto okupljanja vrhunskih poznavalaca zvuka i autentičnog provoda na EXIT-u, a ove godine će poznate ličnosti i skriveni >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << stvaraoci na njemu predstavljati svoje muzičke izbore. Posetioci će moći da se zabave i opuste uz nesvakidašnje izvedbe bendova i izvođača, kao i uz poseban muzički izbor ljudi koji definišu pravce domaćih radio stanica.

Tokom svih dana Exit festivala, odmah iza glavne bine, posetiocima je pružena prilika da posete JDX Backstage, a ulaz je omogućen isključivo punoletnim registrovanim posetiocima, akreditovanim novinarima i VIP gostima festivala.

Konkurs traje do 2. jula, prijava se obavlja na Jack Daniel’s Serbia Facebook stranici, na posebnom tabu POSTANI JACK ZVEZDA, a ove godine Jack će iznedriti četiri nove zvezde! Ovaj backstage je mesto susreta starih prijatelja.

I sam izgled stejdža doživljaj je za sebe. Verodostojno prenosi izgled gradića Tenesija i duh Linčburga, mesta odakle je ovo legendarno piće poteklo.

facebook page: Jack Daniel’s Serbia

hashtag: #JDX2015 #JackLivesHere

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Muzički JDX konkurs za nove zvezde !

Izvor: NaDlanu.com, 30.Jun.2015

Kao mesto autentične zabave, JDX (Jack Daniel’s Experience) Backstage pokrenuo je konkurs koji muzičkim entuzijastima pruža šansu da osvoje jednočasovni DJ nastup na JDX Backtage-u na Exit-u!..JDX je tokom prethodnih godina postao mesto okupljanja vrhunskih poznavalaca zvuka i autentičnog provoda...

Nastavak na NaDlanu.com...

Muzički JDX konkurs za nove zvezde

Izvor: Danas, 30.Jun.2015

Jack Daniel's Experience Backstage okuplja zvezde i posetioce Exit festivala, neguje vrhunski zvuk i autentičnu zabavu. JDX (Jack Daniel's Experience) Backstage pokrenuo je konkurs "Postani Jack zvezda", koji muzičkim entuzijastima pruža šansu da osvoje jednočasovni DJ nastup na JDX Backtage-u na...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.