M.O.R.T. krajem marta u Zagrebu

Izvor: BalkanRock.com, 08.Mar.2017, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

M.O.R.T. krajem marta u Zagrebu

Sinjski sastav M.O.R.T. nastupiće u četvrtak, 23. marta u zagrebačkom Vintage Industrial Baru.

Iza sebe imaju demo album “Vrhunsko dno“, koji 2013. izašao za etiketu “Slušaj najglasnije“, a naredne godine potpisuju za kuću “Croatia Records“, za koju izdaju album “Odjel za žešće“. Album je proglašen jednim od najboljih rock ostvarenja u 2014. godine, te zasluženo lansirao band u vrh regionalne rock scene.

Prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << godine objavili su album “Tužna kocka“, koji će ovom prilikom predstaviti zagrebačkoj publici.

Ulaznice za ovaj nastup moguće je nabaviti po pretprodajnoj ceni od 40 kuna, dok će na dan koncerta cena karata iznositi 50 kuna.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.