Lykke Li sa novom supergrupom liv objavila spot za prvi singl

Izvor: BalkanRock.com, 18.Okt.2016, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lykke Li sa novom supergrupom liv objavila spot za prvi singl

Švedska elektro pop pevačica Lykke Li i njena nova super grupa liv, koja je nastala pre mesec dana, objavila je video spot za njihov prvi singl  “Wings Of Love”.

Lykke Ii je veliko ime u indie muzici, superzvezda u rodnoj zemlji, a od skoro se kreće u interesantnim krugovima čemu je razlog veze sa producentom Jeffom Bhaskerom sa kojim je nedavno dobila dete.

Lykke je dugogodišnja prijateljica sa Andrewom Wyattom iz Miike Snow koji >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << je poznat i po bliskom odnosu sa Markom Ronsonom. Njih dvoje su slučajno otpevali pesmu benda Kings of Leon, dopali se jedno drugom kako zvuče i koristili svaku priliku da to rade ponovo. Godinama kasnije, napravili su bend sa još jednim slavnim prijateljem Björn Yttling iz benda Peter, Bjorn & John. Uz Bjorna, Jeffa, Andrewa i Lykke, bend čine još Pontus Winnberg i Jeff Bhasker.

Video spot je režirala pevačica lično i reč je o njenom itekako uspešnom prvencu. Nagi muškarci i žene u prelepim kadrovima u šumi, kraj reke ostavljaju bez daha.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.