Lutke objavili novi video

Izvor: BalkanRock.com, 08.Dec.2016, 08:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lutke objavili novi video

Bend Lutke predstavio je novi video za pesmu “Zašto nećeš da te volim” koja se nalazi na njihovom aktuelnom albumu “Spiralni snovi”.

Za realizaciju spota zaduženi su snimatelj Aleksandar Bubalo, dok je montažer Bojan Dmitrašinović. Glavna uloga pripala je  Vojislavu Božičkoviću.

Album “Spiralni snovi” objavljen je 2014. godine za Ammonite Records, a članovi benda već imaju snimljen materijal za novo studijsko izdanje koje >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << bi trebalo sledeće godine da ugleda svetlost dana.

Nove pesme bend će nezvanično promovisati u petak na Dorćol Platzu, na koncertu povodom 15 godina rada izdavačke kuće Ammonite Records kada će nastupati zajedno sa bendovima Presing i Halftones.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.